Шанси «Дніпра-1» на медалі УПЛ підвищилися

26.08.2021 09:50   -
Автор:

Футбольний клуб «Дніпро-1» впевнено стартував у новому сезоні Української Прем’єр-ліги, а беттинг-експерти вже більш впевнено говорять про шанси команди поборотися за медалі.

Підопічні хорватського тренера Ігоря Йовічевіча здобули 3 перемоги в 5-ти турах, і набравши 10 очок за цей відрізок, займають наразі місце серед п’яти найкращих команд в турнірній таблиці.

Звісно ж, поборотися з золото Української Прем’єр-ліги, враховуючи наявність в складі учасників таких грандів вітчизняного футболу, як «Шахтар» та «Динамо», дніпрянам буде дуже складно, а от посісти третє місце і завоювати бронзові медалі «Дніпру-1» може бути до снаги, і такої думки все більш впевнено дотримуються експерти беттинг-сфери.

Знайомлячись з інформацією, яку надає детальний огляд Пін АП – відомої компанії з широкою лінією та високими коефіцієнтами, можна дізнатися не лише про велику кількість акцій та бонусів, що пропонує цей букмекер, але і ознайомитися з меню сайту, де є і спеціальна лінія на підсумки сезону в УПЛ. І саме в ній можна переконатися, що аналітики відводять «Дніпру-1» вже 38% шансів у боротьбі за третє сходинку чемпіонату. Хоча до старту сезону цей показник був на рівні 28%.

Звичайно, ті, хто полюбляють давати і читати футбольні прогнози, чудово розуміють, що ситуація у турнірній боротьбі на довгій дистанції може неодноразово змінитися, і вже за тиждень котирування на підсумки сезону для дніпрян «підскочать вгору». Але наразі стабільна гра, яку демонструють підопічні Йовічевича, дає привід для стриманого оптимізму. Так само як і не дуже гарні результати головних конкурентів «Дніпра-1» у боротьбі за бронзу.

Наприклад, володар медалей бронзового зразка минулого сезону – луганська «Зоря», набрала поки що лише 7 очок і знаходиться двома сходинками нижче за «Дніпро-1». Також не вражає і «Колос» з Ковалівки, який фінішував минулого сезону в зоні єврокубків, але у новій кампанії здобув лише 4 очки на цей момент.

Відзначимо, що наступний матч команда Йовічевича проведе вже 28 серпня на полі харківського «Металіста-1925». Враховуючи те, що опонент «Дніпра-1» вже тричі встиг програти в новому чемпіонаті, шанси дніпрян покращити своє турнірне становище будуть явно не низькими.