“Шанс на порятунок” для воїнів та членів їх сімей від лікарів Дніпра

16.01.2021 16:59   -

Лікарня імені Мечникова разом з Дніпропетровською обласною адміністрацією розпочинає рік новим соціальним проєктом. “Шанс на порятунок» – це масштабна соціальна програма, в якій задіяні найкращі  спеціалісти лікарні імені Мечникова.

За телефонами гарячої лінії здійснюються  консультації щодо будь-яких скарг чи хвороб. Звернутися по допомогу може кожен житель області, зокрема, і ветерани АТО та члени їх сімей, які вже сьогодні отримали безкоштовні консультації.

 “Шанс на порятунок» – це масштабна соціальна програма, в якій задіяні найкращі  спеціалісти лікарні імені Мечникова. За телефонами гарячої лінії   консультують щодо будь-яких скарг чи хвороб. “Шанс на порятунок” – це реальне вирішення проблем, з якими стикаються лікарі по всій області, зазначає генеральний директор обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко. 

 Програма діє по всій Дніпропетровській області, що особливо важливо для жителів міст і селищ з обмеженим доступом до якісного медичного обслуговування.  Консультують і з приводу коронавірусу, розповідає заступниця медичного директора закладу, Ірина Китова.  

Звертатися за будь-якою медичною консультацією слід за номером телефону, який ви бачите на своїх екранах – 068 -654-30-75.

 Одночасно зі стартом нової програми, в лікарні імені Мечникова відбулося і чергове медичне обстеження для  ветеранів бойових дій та членів родин загиблих. Людям, які досі не мали можливості потрапити на огляд до потрібних вузьких спеціалістів,  надали всі необхідні послуги.