Сергій Жуков: “Галина Булавка ігнорує регламент міськради”

04.06.2015 17:05   -
Автор:

Серед майже 2 тисяч заяв на виділення земельних ділянок лише 15 призначалися для учасників АТО. У той же час міські чиновники та їх родичі «забронювали» для себе понад 80 земельних ділянок.
Про це сказав депутат міськради Сергій Жуков, коментуючи внесене на розгляд сесії Дніпропетровської міськради питання про виділення земельних ділянок, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу депутата.
Він сказав, що це викликає подив та безліч питань до підходу керівництва міської ради щодо розподілу землі.
«Ми заблокували частину таких рішень. Однак, я вважаю, що учасники АТО не одержують відповідної підтримки з боку міських чиновників. Допомогти їм – обов’язок кожного депутата», – говорить Сергій Жуков.
Непрозорість, не публічність підготовки та винесення проектів рішень до сесійної зали міської ради набуває останнім часом шалених обертів, вважає депутат міськради.
Читайте також: И.о. мэра Днепропетровска не доверяет 55% горожан
Сергій Жуков сказав, що виконуюча обов’язки міського голови Галина Булавка не прислухається до думки депутатського корпусу, ігноруючи встановлені регламентом ради процедури та правила.
«Ми вважаємо, що така політика керівництва міста, по-перше, не відповідає нормам закону «Про місцеве самоврядування», по-друге, вимогам громади міста», – зауважив Сергій Жуков.
Читайте також: Счета исполнительных служб Днепропетровского горсовета заблокированы, – Жуков (ФОТО)