Савченко запропонувала Зеленському свої послуги

08.05.2019 15:30   -
Автор:

Підозрювана у підготовці теракту нардеп Надія Савченко не проти очолити Міністерство закордонних справ або Міністерство оборони при президентові Володимиру Зеленському.
Про це політик сказала в ефірі телеканалу “112 Україна“, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Gazeta.ua“.
“Савченко корисна Зеленському як міністр оборони або міністр закордонних справ”, – сказала вона.
“Я мала розмови з деякими людьми, які працюють чи дотичні до штабу. У нас не було розмови з Зеленським. По-людськи розумію, що йому буде нелегко. Це приблизно моя ситуація 2016-го – маю на увазі стрес, який доводиться відчувати, коли стаєш політиком. Я маю досвід, бачення, концепцію та готова запропонувати їх на розгляд”, – зазначила Савченко.
Народного депутата Надію Савченко випустили із СІЗО. Суд Броварського району Київської області постановив, що Савченко може вийти на свободу, оскільки у ніч на 16 квітня минав термін її утримання під вартою. Так само звільнили й колишнього керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана.
Їх підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем’єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституцій­ного ладу. Вони нібито змовилися з ватажками ДНР Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим. Після того, за версією слідства, в окупованих Макіївці, Горлівці й Донецьку купили зброю.