Самокат “на прокат” підлітки втопили у Дніпрі

19.04.2021 11:19   -

Прес-служба Патрульної поліції Дніпропетровської області повідомила про дивну подію – у Дніпрі молоді люди взяли на прокат електричний самокат, а потім просто втопили його у річці Дніпро, скинувши у воду з Січеславської набережної.

Хуліганами виявились … діти. Вони вирішили скинути транспортний засіб у воду заради сміху. Подія сталась о 5 годині ранку 19 квітня – що роблять діти о такій порі в центрі міста, залишається загадкою.

“Близько 5-ї години ранку спецлінії 102 зателефонувала небайдужа громадянка і повідомила, що бачила, як щойно на Січеславській Набережній компанія підлітків скинула електричний самокат, які пропонуються у нашому місті напрокат, у воду. Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася — внизу, за огорожею, у воді лежав самокат. Неподалік поліцейські побачили кількох осіб схожих за прикметами на ймовірних хуліганів. Інспектори підійшли до них. Двоє 13-річних дівчат, двоє хлопців 14 та 15 років, а також 21-річний чоловік під час спілкування повідомили, що вони скинули двоколісний заради розваги“, – коментує поліція.

Правоохоронці викликали на місце події батьків підлітків, щоб ті провели бусіду зі своїми дітками. Доречі, в одної з дівчат виявили мобільний телефон, що перебуває в розшуку.