Руханка, співи та загадки: у таборі «Золотий вік» провели оздоровчу квест-мандрівку

22.02.2022 14:48   -
Автор:

Загадки та танці на свіжому повітрі – для відпочивальників муніципального табору «Золотий вік» 22 лютого провели оздоровчий квест у лісі «Подорож стежинами здоров’я».

Прогулянка до озера була з елементами фізичних активностей та завданнями на тематику здоров’я. Приєдналося зо два десятки відпочивальників. За правилами, на кожному етапі квесту учасники отримують скриньку.

«А у ній є пазл, який після завершення мінімандрівки треба зібрати», – розповіла режисерка-постановниця проєкту Анна Кириченко.

Приєдналася до активностей пані Наталія Калюга: «Дуже цікава подорож, адже можна дізнатися нове про підтримку свого фізичного стану. До того ж ми тут і пісні співали, і загадки відгадували».

«У мене дуже багато запалу для цієї мандрівки. Я бігла першою навіть, тримала скриньки з пазлами. Дуже корисні подарунки для нас підготували організатори», – зауважила відпочивальниця Світлана Бурчак. Опісля квесту на всіх учасників чекала лекція «Секрети активного дозвілля».

Також усім надали сертифікати.

«Такими невеличкими квест-мандрівками ми хочемо заохотити, щоб відпочивальники не просто гуляли, а й активно проводили дозвілля і потім продовжували активності вдома. Такі квест-мандрівки проводитимуться щотижня», – підсумувала Анна Кириченко.

Довідка. Соціальний проєкт – муніципальний оздоровчий табір «Золотий вік» – реалізується за підтримки міського голови Бориса Філатова. Реєстраційний відділ табору розташований за адресою: просп. Д. Яворницького, 64-В, тел. 067-550-06-70.

Детальніше на офіційному сайті – http://ztv.dp.ua/zv/home/.