Результати роботи губернатора Дніпропетровщини дійсно помітні, – Дмитро Чорний

13.04.2018 13:00   -
Автор:

За три роки перебування на посаді голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації в регіоні дійсно помітні позитивні зрушення. Про це в коментарі інтернет-виданню “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” заявив депутат облради Дмитро Чорний.
“Дуже радує те, що прийшовши на свою посаду, Валентин Резніченко перейняв ряд позитивних починань, які були напрацьовані його попередником на посаді голови ОДА Ігорем Коломойським”, – зазначає він.
Область розвивається. За три роки перебування Резніченка на посаді дійсно видно конкретні результати роботи. Вони прості та зрозумілі для звичайного мешканця регіону. Побудована плідна співпраця ОДА та облради, ремонтуються дороги абсолютно у всіх населених пунктах Дніпропетровщини, реконструюються та будуються школи та нові дитячі садки. Велика увага приділена медицині, як приклад – це реконструкція педіатричного корпусу лікарні ім. Руднєва, говорить Дмитро Чорний.
“Якщо говорити про невдачі під час перебування Резніченка на посаді голови ДніпроОДА, то можу сказати, що Валентин Михайлович, як і будь яка людина, може помилятися – це нормально. Але давайте не забувати, що наша країна зараз переживає не найкращі часи, вона знаходиться у стані війни. Тому більшість невирішених питань, перш за все, мають глобальні об’єктивні причини”, – зазначає депутат.