Реконструкція у Дніпрі необхідна, – активістка Наталія Грекова

05.08.2020 18:55   -

За ініціативи міської влади в Дніпрі реконструюють фасади старих будинків, модернізують інженерні комунікації, встановлюють лавочки, фонтани і облаштовують пішохідні зони. Втім, завжди знайдуться ті, кого подібні зміни не влаштовують. Про деталі повідомляє «Наше Місто».

Активна життєва позиція затятих критиків в особі нардепа Максима Бужанського, беззмінного депутата міськради Загіда Краснова і окремо взятих «слуг народу» загострюється перед виборами. У місті їх не влаштовує, буквально, все: від ліквідації аварійних дерев, до облаштування пішохідних зон.

Втім, як вважає громадська активістка Наталія Грекова, їх поняття комфорту кардинально суперечать інтересам місцевих жителів.

«У місті є псевдоактівісти і «слуги народу», які проти цього. Але хочеться їх запитати – вони миються в тазику, перуть одяг в Дніпрі? Чи теж хочуть жити в комфорті? А що таке комфорт в їх розумінні, ми вже побачили під час карантину – вечірки в «Репортері», коли Максим Бужанський та інші «слуги» просто паркувалися на тротуарах. Загід Краснов – ще один «активіст» – теж регулярно паркується на пішохідній зоні, біля свого ресторану на набережній. Ось такий комфорт ми хочемо? Або все-таки ми повинні думати про людей? Давайте шукати здоровий глузд, а не шукати тотальну «зраду», – заявила Грекова в прямому ефірі телеканалу «NewsOne».

"Слуги Народа" и ручные активисты протестуют против реконструкции Днепра в ущерб интересам горожан

Наталія Грекова стверджує, що реконструкція та модернізація потрібні місту. Адже місцеві жителі повинні жити в комфорті, не наражаючись на небезпеку через падіння застарілого фасаду на голову чи моменту, коли провалився асфальт через прорив старих труб.

«Це потрібні процеси. Особливо, в історичній частині міста більшість будівель – це не новобудови і тут потрібно міняти комунікації, приводити до сучасних стандартів пішохідну і проїжджу частини. Головне в місті – це люди, які повинні жити в комфорті. Вони не повинні замерзати взимку, їм на голову не повинні падати шматки фасадів », – вважає громадська активістка Дніпра», – вважає Грекова.