Разумков насварив депутатів за їх висловлювання в ЗМІ

04.02.2020 17:36   -
Автор:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков насварив депутатів ВР за їх скандальні висловлювання у ЗМІ. Про це повідомляє ua.news.
Звернення такого змісту Разумков зробив на погоджувальній раді. Зокрема, він сказав:
«Я розумію, що всі ми робимо помилки, але відповідальність, яка лежить на народних депутатах, значно більше, ніж у інших. Багато з тих, хто працює у Верховній Раді вважають, що в стінах Ради якийсь інший клімат, вакуум. Люди починають жити в іншій реальності, відірвані від суспільства, відірвані від людей, відірвані від тих проблем, які є у людей. Але ситуація може дуже сильно змінитися, і замість м’яких крісел ви можете опинитися дуже близько до людей».
Картинки по запросу
Разумков правий, втім, він забуває, що депутати, обрані українським народом, є повноважними його представниками. Вони – дорослі люди і здатні нести відповідальність самостійно … А може і навпаки – цією заявою Разумков як раз підтвердив, що більшість його колег по партії «Слуга народу» не є ані самостійним, ані розумними, ані відповідальними. Адже саме ці депутати останнім часом прославились своїми скандальними заявами.
Картинки по запросу
Днепр.Главное