Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 4 вересня 2021 року

04.09.2021 09:08   -

Впродовж минулої доби, 3 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню, – повідомляє ООС.

Біля КАТЕРИНІВКИ противник застосовував автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

За минулу добу бойових втрат серед наших захисників немає.

Станом на 7 годину ранку, 4 вересня, зафіксовано 1 обстріл позицій українських сил.

У напрямку СТАРОГНАТІВКИ російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Після надання першої медичної допомоги пораненого евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров’я – тяжкий.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4162 транспортних засобів, 4400 особи, з яких 4325 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялось 2 особи. Виявлено 38 адміністративних правопорушення. За вказаний період поліцейськими розкрито 34 злочинів.

Минулої доби через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 997 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 809 осіб. А через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» – 366 та 234 відповідно.