Ракетний удар по Україні: вибухи та наслідки

26.01.2023 12:43   -

Зранку в усій Україні було оголошено повітряну тривогу, вона тривала близько чотирьох годин, до 12:09. За даними Повітряних сил ЗСУ, росія запустила щонайменше 30 крилатих ракет, з них 20 було збито на підльоті до Києва та над столицею. Про це повідомляє ДніпроTV.

Підтверджено влучення в таких регіонах:У Києві вибухи пролунали в Дніпровському та Голосіївському районах — через падіння уламків ракети загинув 55-річний чоловік, ще двоє людей постраждали. Всі 20 російських ракет, направлених на столицю, збили.

На Київщині уламки російських ракет знайшли в кількох районах. Постраждалих немає. Попередньо відомо про пошкодження об’єктів цивільної інфраструктури, приватних і багатоповерхових будинків, автівок жителів у деяких районах області. Також є влучання в енергетичний об’єкт.

В Одеській області є влучання у два об’єкти енергоінфраструктури. В області проблеми зі світлом. Постраждалих немає. Над Одещиною було збито три ракети “Калібр”.Є влучання у Вінницькій області, попередньо без постраждалих.