Район живе в робочому ритмі – голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко

20.03.2022 10:43   -

Попри те, що Нікопольський район Дніпропетровської області перший від тієї території, де бойові дії, ситуація там цілком контрольована. Про це під час онлайн-брифінгу 19 березня розповів голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко. 

За його словами, школярі міста і району навчаються дистанційно. Усі соціальні виплати здійснюються. Є поодинокі випадки, пов’язані із затримкою об’їзду поштарями блокпостів. 

«Дороги у районі – проїзні, за винятком виїзду у херсонському напрямку у зв’язку з можливою небезпекою. Перевізники починають виходити на маршрути. Немає змін і щодо роботи лікарень, амбулаторій. Медична допомога надається. На випадок можливих бойових дій сформовано запас медикаментів, препаратів крові. Медичні установи під охороною», – сказав Євген Євтушенко. 

Голова Нікопольської РВА також додав: у магазинах наразі спостерігається зменшення асортименту продуктів, товарів. Але немає такого, щоб були зовсім порожні полиці. Адміністрація працює з власниками торговельних мереж, аби продукти постійно підвозили.