Призначення нового заступника мера не затверджено сесією, тож не є легітимним, – Шебанов

15.01.2016 10:15   -
Автор:

Колишній заступник міського голови, дніпропетровський активіст Євромайдану Вадим Шебанов сумнівається в легітимності кадрових рішень, заявлених на Facebook Бориса Філатова: за його даними, жодне з розпоряджень мера про призначення своїх заступників поки не оприлюднене на офіційному сайті й не пройшло затвердження сесією міської ради, де у Філатова немає більшості. Шебанов вважає, що пропозиції крісла для Єпіфанцевої – це спроба загравання з «Опозиційним блоком», аби хоч якось налагодити роботу депутатського корпусу.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на “Радіо Свобода“.
«Філатов як мер, якби він хотів «запуску» міської ради, мав би запропонувати всім фракціям внести свої кадрові пропозиції. А так: «Я зателефонував, я запропонував на посаду омбудсмена»… У нас взагалі немає посади омбудсмена, бо у нас немає міських пенітенціарних закладів, тобто це посада «ні про що».
Хід в бік Єпіфанцевої – це спроба загравати з фракцією «Опоблоку», адже «горить» рішення про бюджет, а без нього нічого робити неможливо. Якщо «Опоблок» на це погодиться – це їхнє право, але я вважаю, що це буде помилкою», – сказав у коментарі Вадим Шебанов.
Читайте також: Советник Филатова прокомментировал назначение Светланы Епифанцевой