Приватна котельня Порошенка залишила селище біля Дніпра без опалення, – нардеп

18.11.2016 14:10   -
Автор:

На території Дніпровської селищної ради Дніпропетровської області знаходиться ПАТ «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат», яке на підставі безстрокової ліцензії виробляє теплову енергію та являється монополістом у цій сфері. Саме цей комбінат, порушучи умови договору з Дніпровською селищною радою, вже більше місяця не надає тепло та гарячу воду комунальним закладам с. Дніпровське, зокрема, в дитячий садочок «Дзвіночок».
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат Віталій Купрій, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
«Власником ПАТ «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат» є наш олігарх-президент-цар Петро Порошенко. Безпосередній підлеглий Порошенка по бізнесу, керівник цього комбінату Олександр Майстренко свідомо не надає послуги теплопостачання, пояснюючи це тим, що його не влаштовує існуючий тариф. Тобто виникає абсурдна ситуація – одна довірена особа Порошенка, голова НКРЕКП Дмитро Вовк, встановлює цей тариф, а інша, пан Майстренко – не погоджується з ним, вважає його заниженим і відмовляється працювати на таких умовах. Ну, звісно, він же не хоче, щоб дитсадок опалювався з царської казни!
Про цю ситуацію знає голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, але бездіє. Мабуть, боїться і слово сказати проти царської челяді. В результаті діти мерзнуть і нікому до цього діла немає!
Із самого зранку направив своє депзвернення до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка з вимогою терміново вжити заходів для належного теплозабезпечення селищних закладів. Також звернувся до Петра Порошенка, щоб він поставив на місце своїх підлеглих і не брав гріх на свою душу! А то пани деруться, а в холопів чуби тріщать», – написав нардеп.