Притула під час коментування «Євробачення-2022» у Twitter зібрав гроші для ЗСУ

16.05.2022 10:01   -

Український телеведучий та шоумен Сергій Притула коментував фінал «Євробачення-2022» у Twitter і зібрав 5,5 мільйона гривень на допомогу ЗСУ.

Про це він повідомив у Twitter.

Притула коментував конкурс у Twitter. Спочатку він ставив за мету зібрати один мільйон гривень, але в кінці трансляції написав, що зібрав 2,5 млн грн донатами тільки на банківських картках — без урахування донатів у криптовалюті та рахунків його фонду. Після підрахунків сума збільшилася майже вдвічі.

“Порахували ми донати на всіх рахунках, разом з Фондом, PayPal і криптою. І це: 5,5 МЛН ГРИВЕНЬ!!! за 4 години #Євробачення! Гроші підуть на багі для ЗСУ, але вистачить на ще дещо цікаве. ДЯКУЮ, мої дорогі твіттеряни! З вами приємно мати справу! Слова дотримали – і ви, і я;))”

Притула заявив, що гроші підуть на баггі для ЗСУ.

Уночі 15 травня гурт Kalush Orchestra переміг у фіналі «Євробачення-2022». Це третя перемога України в цьому конкурсі за весь час — після Руслани у 2004 році та Джамали у 2016-му. Після виступу гурт зі сцени звернувся до світу із закликом врятувати захисників Маріуполя з «Азовсталі».