Протистояння в Криворізькій ТВК продовжуються, але вже призначено першу сесію міськради (ВІДЕО)

18.11.2015 09:15   -
Автор:

Криворізька міська виборча комісія проголосувала за новий депутатський корпус та призначила сесію на 9.00 ранку 18 листопада. При цьому розгляд скарг голова комісії Павло Гивель залишив наостанок.
Про це йдеться у сюжеті “Громадського ТБ Дніпро”.
“Відповідно вони можуть збиратися на сесію міськради та приймати там свої рішення, наприклад, призначення міського голови”, – прокоментував такі дії комісії народний депутат від “Самопомочі” Ярослав Маркевич.
Народний депутата від “Опозиційного блоку” Костянтин Павлов зазначив: “Я важаю, що ті обов’язки, які покладено на територіальну виборчу комісію вона сьогодні виконала”.
Читайте також: В Кривому Розі повідомили про замінування міського виборчкому

Нагадаємо, ввечорі 17 листопада голова міської виборчої комісії Кривого Рогу не давав зареєструвати скарги кандидата на посаду міського голови Юрія Милобога (Об’єднання «Самопоміч») і вимагав вивести представника Милобога з приміщення.
«Розгляньте спочатку скарги, можливо, за рішенням якоїсь зі скарг вам доведеться прийняти рішення, яке вплине на те, що ви зараз голосуєте. Прийміть скарги, потім приймайте всіх депутатів, мерів, кого завгодно», — говорить комісії Ярослав Маркевич, народний депутат від «Самопомочі».
Незадоволені таким перебігом подій містяни стукаюлиь у двері міськвиконкому і вигукують «Ганьба!».
Станом на 23:15 17 листопада міськвиборчком почав розглядати скарги від Юрія Милобога.