Пробне ЗНО 15 та 17 червня не відбудеться, – рішення уряду

13.06.2020 17:26   -

Кабінет Міністрів України в останній момент відповідною постановою заборонив проведення пробної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 15 та 17 червня. Пробне тестування виключено із переліку заходів, проведення яких дозволено у період карантину, котрий триває до 22 червня. Це означає, що учасникам не потрібно з’являтися у пунктах проведення пробного тестування за вказаними датами. 

Шановні учасники пробного ЗНО, а також наші колеги – працівники пунктів тестування. Учора пізно ввечері на сайті Кабінету міністрів України з’явилася новина про внесення змін до Постанови Кабінету міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4 якої фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти. Ми просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО,  окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це усім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також мав би прийти до нас у цей понеділок“, – йдеться у повідомленні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Водночас Український центр оцінювання якості освіти пропонує скласти пробне ЗНО 15 та 17 червня онлайн. Умови проходження ЗНО за посиланням на сайті : https://bit.ly/2YwzD99.