Проблема засміченого Дніпропетровська залишиться до проведення тендеру

29.01.2016 15:20   -
Автор:

Конкурс із вивезення твердих побутових відходів у місті буде проведений, як тільки для цього будуть підготовлені всі необхідні документи.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
«На сьогодні неможливо провести конкурс із вивезення ТПВ, оскільки норми утворення відходів та тарифи, за якими зараз платять мешканці міста, потребують коригування. Тариф із вивезення сміття з 2011 року залишається незмінним: для мешканців багатоповерхових будинків – 9.36 грн., для мешканців приватного сектору – 11.26 грн., норма утворення (з 2007 року) складає 2,01 м3/людину в рік в багатоповерхівках та 2,42 м3/на 1 людину в рік в приватному секторі»,- сказала головний спеціаліст управління охорони навколишнього природного середовища Дніпропетровської міської ради Ірина Козлова.
Вона нагадала, що у зв’язку з тим, що компанія «Грінко Дніпро» за різних причин не змогла обслуговувати три райони міста – АНД, Самарський та Красногвардійський, виконкомом міської ради було прийнято рішення, що з 24 вересня 2015 року ці райони обслуговуватиме компанія «Дніпрокомунтранс», яка стала єдиним офіційним перевізником сміття в усіх районах міста.
Отже, за наявності всіх підготовчих документів, у Дніпропетровську буде проведений відкритий конкурс з вивезення ТПВ.
Читайте також: Днепропетровская полиция заинтересовалась частными ЖЭКовскими подрядчиками