Президента Лукашенка викликали на дуель

15.07.2020 13:46   -
Автор:

Вночі 14 липня відомий білоруський ресторатор Вадим Прокоп’єв опублікував відеоролик, в якому запропонував Олександру Лукашенко публічно вибачитися перед ним. При цьому ресторатор поставив одну умову: якщо протягом доби вибачень не надійде, Прокоп’єв викликає главу держави на дуель.

Про це повідомляє білоруський сайт TUT.BY

Приводом для запису ролика стало те, що, за словами Прокоп’єва, Лукашенко назвав його «п *** расом» – нібито так Олександр Лукашенко відреагував на травневе звернення Прокоп’єва до власників ресторанів, в якому той звернув увагу на проблеми галузі і запропонував їх вирішити разом . Про ці слова рестораторові розповіли «троє чоловіків з хокейної роздягальні президента». Прокоп’єв зажадав від глави держави публічних вибачень, а в разі відмови запропонував такий варіант:

«Якщо ви, Олександр Лукашенко, вважатиме за краще не вибачатися, тоді старий перевірений спосіб без понтів і криміналу – три раунди в рингу по три хвилини».

Як секундантів на можливу дуель ресторатор бачить главу МВС Білорусі Юрія Караєва і екс-начальника ОМОНу Юрія Подобєда. Відповідь Прокоп’єв готовий прийняти особисто від Лукашенка усно або письмово протягом доби.

За словами ресторатора, своє відеозвернення він відправив прес-секретарю Лукашенко Наталії Ейсмонт і «для вірності» в усі ЗМІ. На пошту TUT.BY також надійшов лист про запрошення на дуель: в ньому йдеться про те, що спеціально для цього Прокоп’єв готовий приїхати в Білорусь і обговорити з кандидатом в президенти реальність і майбутнє білоруської економіки. За ніч ролик подивилися більше 36 тисяч чоловік.

Нагадаємо, раніше стало відомо , що Вадим Прокоп’єв продав свої частки в мінських ресторанах, щоб переїхати в Сінгапур і відкрити там бар.

Автор – Боніфацій