Представники влади та мешканці Дніпра зустрінуться на Форумі активних громадян

29.09.2017 17:00   -
Автор:

Мешканців Дніпра запрошують взяти участь у Форумі активних громадян, в ході якого громадяни та представники місцевої влади будуть залучені до діалогу та спільної роботи над вирішенням проблем, що існують у місті.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів.
Форум відбудеться з 9:00 до 15:50 у готелі «Україна», вул. Короленко 2, м. Дніпро. Форум активних громадян є безкоштовним та відкритим для громадськості.
Під час Форуму випускники Школи молодого політика та Академії громадянина – навчальних програм Міжнародного республіканського інституту з питань політики та громадянського суспільства – представлять пропозиції щодо реалізації громадських проектів, які вони хотіли б бачити на порядку денному в м. Дніпро.
Після цього учасники Форуму розділяться на робочі групи для подальшого обговорення проектних пропозицій та розробки планів дій щодо шляхів реалізації цих проектів у Дніпрі.
Ключові промовці Форуму:
В’ячеслав Мішалов, секретар Дніпровської міської ради;
Яніка Мерило, в.о. заступника міського голови м.Дніпро;
Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України;
Евген Глібовицький, експерт з довготермінових стратегій;
Андрій Шелестюк, експерт з громадського бюджету у рамках проектів Фундації ПАУСІ;
Андрій Саук, співзасновник Школи ефективного ОСББ, еко-активіст;
Тарас Бик, керівник програм МРІ та спеціаліст з проведення досліджень.
Форум активних громадян буде організовано Міжнародним республіканським інститутом (МРІ) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Під час Форуму МРІ також представить результати свого останнього опитування громадської думки в Миколаєві.