Правоохоронці Дніпра прикрили незаконні точки продажу алкоголю та тютюну в місті

10.08.2021 12:30   -

10 серпня у Дніпрі під час чергового рейду співробітники комунального підприємства «Муніципальна варта» на ринку «Північний» (просп. Петра Калнишевського, 1) виявили торгову точку, де незаконно продавали алкоголь та тютюнові вироби без акцизних марок. Окрім того, продавчиня не надала жодних дозвільних документів.

На місце викликали поліцейських, які зафіксували даний факт порушення і стали вилучати товар.

«На торгівлю даними видами продукції тут немає ліцензії. Окрім цього, є підозра на підробку акцизу. До виявлення всіх обставин ми описуємо та вилучаємо товар на зберігання. У подальшому матеріали передадуть до суду», – пояснив дільничний офіцер поліції Максим Удод.

Цього ж дня на вулиці Пулківській інспектори муніципальної варти перевірили заклад, де продавали спиртні напої сумнівної якості без акцизу та з порушенням правил торгівлі.  На місце також викликали поліцію.

«Подібні перевірки проводяться щоденно. Для цього у місті працюють три мобільні групи КП «Муніципальна варта». З початку року за фактами незаконної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами було складено 157 протоколів та 138 протоколів щодо порушень здійснення господарської діяльності», – сказав старший інспектор КП «Муніципальна варта» Юрій Антонюк.