Працівники Дніпродзержинського виконкому отримали стусанів від злодіїв

22.04.2015 17:00   -
Автор:

Лідер Дніпродзержинської організації ВО «Свобода» Олександр Залевський повідомив, що сьогодні на очах небайдужих громадян працівники міськвиконкому отримали стусанів від злодюжок, передає видання “Кстати”.
«Живемо по-новому, а “схеми” старі. Сьогодні, 22 квітня, працівники незаконно встановленої пересувної “заправочної станції”, діяльність якої, окрім завдання економічних збитків місту, ще й небезпечна для життя громадян, завдали тілесні пошкодження представникам відділу архітектури і земельних ресурсів виконавчого комітету.
Оця “шарашка” встановлена внизу центрального ринка біля СТО “Таіті”. Жваво заправляють автівки бензином А-95 невідомого походження. Чи треба писати, що ніяких документів немає і чеки не надаються? Громадяни поскаржилися на цю “заправку” і перевірити документи у заправників прийшли представники виконкому.
Натомість отримали вони стусани і погрози. Добре, що поруч знаходилися небайдужі громадяни, викликали міліцію та активістів. Цікаво буде дізнатися про результати розслідування. Ви вірите у справедливе покарання засновникам “бізнесу”, кришувальникам, безпосереднім виконавцям роботи?», – пише Залевський у своєму фейсбук.