Посадовці міськради заробили 1 млн грн на огорожі-привиді

23.02.2016 12:30   -
Автор:

У Дніпропетровську посадовці міськради до розрахунку договірної ціни вартості робіт безпідставно включили роботи з виготовлення бар’єрної огорожі на суму понад 1 млн. грн.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-центр управління захисту економіки Національної поліції України в Дніпропетровській області.
У 2015 році міські комунальники проводили роботи з благоустрою території вулиць міста Дніпропетровська, утримання та поточного ремонту малих архітектурних форм. Сума фінансування складала понад 6 млн грн.
Посадовці уклали з дирекцією товариства договори на проведення вказаних робіт, включивши в них виготовлення бар’єрної огорожі. Однак обіцяні роботи так і не було проведено
Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5-ти до 8-ми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.
Читайте также: В Днепропетровске общественники принесли под РОВД трусы и сигареты (ФОТО).