Політолог розповів, як Філатов і Вілкул ведуть свої виборчі кампанії

11.11.2015 09:30   -
Автор:

Політолог Вадим Селезньов розповів про діаметрально протилежні підходи кандидатів на пост мера Дніпропетровська в питанні ведення виборчої кампанії, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
За словами експерта, лідер політичної партії «УКРОП» Борис Філатов продовжує системно і комплексно працювати над реалізацією своєї програми – «Стратегії розвитку Дніпропетровська».
– Немов на підтвердження серйозності своїх намірів, Борис Філатов показує, що діалог з громадою в місті, є кому вести. Нещодавно, Філатов підписав меморандум про співпрацю з 16 громадськими організаціями. Це говорить, насамперед, про те, що Філатов продовжує формувати пропозиції щодо розвитку міста, грунтуючись на очікуваннях громадськості. Що й було одним із наріжних каменів його програми. Зі своїми пропозиціями і варіантами розвитку, лідер «УКРОПА» виступив на міському форумі, присвяченому проблемам ОСББ та ЖКГ, – зазначив політолог.
У той же час, за словами Селезньова, Олександр Вілкул, зберігаючи стабільність першого туру, не налагоджує діалог з громадськістю і городянами, а займається брудними технологіями.
– Вілкул використовує телефонні провокації, з обіцянкою подарунків від партій «УКРОП» і «Відродження». Також, нікуди не пропав і підкуп, відомі навіть ціни – 800 гривень за голос, з яких 400 передоплата, і 400 за фактом надання фотозвіту, – повідомив експерт. За словами політолога, не змусили себе чекати і загрози з боку команди Вілкула – правоохоронці перевіряють факти погроз активістам Бориса Філатова. – У кожному разі, всі подібні дії повинні бути перевірені і кваліфіковані правоохоронними органами, – впевнений Вадим Селезньов.
Хто стабільно підтверджує свій патріотизм і бажання вирішити проблеми Дніпропетровська, а хто ні, вирішать городяни вже цієї неділі, коли прийдуть на виборчі дільниці і виберуть собі мера міста.
Читайте також: Заявление Куличенко дискредитирует Вилкула, – политолог