“Це все наклеп Порошенка”, – Зеленський прокоментував офшори “Кварталу 95”

18.10.2021 09:00   -

Презилент України Володимир Зеленський в ефірі українського телеканалу ICTV прокоментував інформацію про наявність офшорних рахунків у компанії “Квартал 95”, співвласником якої він є.

На думку президента, у цьому немає нічого поганого і поширення такої інформації є нічим іншим, як провокації політичних суперників. Іншими словами, Зеленський не визнає дану ситуацію не нормальною.

Я вперше в житті таке бачу. Зеленський божевільний? Світова журналістська спільнота провела розслідування про офшорні схеми високопосадовців, чиновників та бізнесменів різних країн, зокрема президентів Путіна, Алієва та Зеленського. Представлено доказову базу у мільйони документів. Були приведені докази можливого відмивання брудних грошей Зеленським, які кралися з України. І от на ICTV президент Зеленський заявляє, що то все вигадав Порошенко для своїх каналів. Мерзенно“, – прокоментував заяви Зеленського відомий активіст і журналіст Мирослав Гай.

Нагадаємо, що на початку осені фільм-розслідування з назвою “Офшор 95” презентувала незалежна агенція журналістських розслідувань “Слідство інфо”. У ньому йдеться нібито про таємниці офшорного бізнесу Володимира Зеленського і фінансові зв’язки з олігархом Ігорем Коломойським.