Керівництво Дніпропетровської області масово захворіло на коронавірус

07.05.2020 17:17   -

Колишній народний депутат із Дніпра Андрій Денисенко на своїй сторінці у Фейсбук повідомив про те, що чиновники з Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровської обласної ради захворіли на коронавірус. Загалом, за словами нардепа, 21 особа, в тому числі і голова облради Олійник, має позитивний результат аналізу на коронавірус.

«21 особа з керівництва і чиновників ДніпроОДА та облради, включно з її головою Святославом Олійником, захворіли на коронавірус, що офіційно підтверджено даними тестування. Цю інформацію мені щойно повідомило компетентне джерело із правоохоронних органів і підтвердило інше, із органів державної влади, зазначивши, що наверху прийняте рішення про її нерозповсюдження, начебто з метою запобігти паніці серед населення області», – написав Денисенко.

Святослав Олійник: здоровий глузд перш за все! | Дніпропетровська ...

Андрій Денисенко підкреслює, що дана інформація не повинна приховуватися, адже це нормальна демократична практика. В той же час, екс-нардеп зауважує, що в час епідемії область фактично залишається без керівників, припускаючи, що коронавірусом міг заразитись і голова дніпропетровської ОДА Бондаренко.

Днепр мне близок по духу»: губернатор Александр Бондаренко дал ...

«Враховуючи виключний вплив Олійника на голову ОДА Бондаренка, фактично йдеться про те, що область на три тижні лишається у найважчий час без керівництва», – зауважив Денисенко і побажав чиновникам скорішого одужання, а також – «більше не грішити».