Філатов розповів, як Дніпро бореться з самочинно зведеними спорудами та повертає до бюджету громади кошти і нерухомість

24.12.2021 18:01   -
Автор:

У Дніпрі відстоюють справедливість та повертають до бюджету територіальної громади кошти і нерухомість, втрачені через шахрайські дії різних недобросовісних осіб. Йдеться про багатомільйонні суми, які Дніпро недоотримував роками. Про це Борис Філатов заявив під час свого звіту за 2021-й рік.

«Це повернення не лише «Парусу» і сумнозвісної «дніпровської каракатиці», а й шкільних майстерень та гуртожитків. Також у місті взялися за системний демонтаж будь-яких самочинних прибудов і навіть цілих будівель. Правила в місті єдині для всіх», — наголосив він.

Загалом йдеться про будь-які об’єкти, що зводять без необхідних документів і де нелегально використовують муніципальні комунікації.

Профільні інспекції демонтують і нелегальні огорожі, гаражі, кіоски та рекламні конструкції, які розміщувалися хаотично і без жодних дозвільних документів. Те саме стосується вивісок, що не відповідають вимогам дизайн-коду.

Скільки грошей заробила територіальна громада завдяки ефективному управлінню міським господарством, а також про плани Дніпра – дивіться у повному звіті Бориса Філатова: https://fb.watch/a1Q4YrF1dO/.