Подвійні стандарти Зеленського: за що ненавиділи попередників, тепер пробачають йому

10.07.2020 12:22   -
Автор:

9 липня стало відомо, що Зеленський користується державною дачею на території резиденції “Конча-Заспа” Державного управління справами біля Києва, а саме – “будинком №29”, відомому як “дача Ющенка”.

Якщо для багатьох всі проблеми були через Порошенка, який все вкрав, який  був сам утіленням корупції, ліпєцкая фабріка тощо, то зараз вони всі кажуть про важкі часи та масово вживають мем про «палки в колеса», які страшенно заважають Зеленському зробити нам щастя.

Ті, хто впродовж кількох років верещав ЗРАДА!!! за буд-якої нагоди, тепер не помічають жодних дій, які шкодять державі, які послаблюють військо, не реагують на заяви про воду в Крим, про статус окупованих територій, про зустрічі з «тою стороною», не протестують проти зняття заборони на в’їзд до країни кримнашистів, які порушували наше законодавство щодо Криму… -майже цілковита тиша.  Хоча чомусь тоді ворожа країна не оцінила численних «поступок» та «зради», адже завдяки таким «зрадам» противник мав би зиск, але чомусь Порошенко лишався найбільшим ворогом та агресивним «яструбом» і аж ніяк не зрадливим миролюбним «голубком» на якого так скидається чинний «головнокомандувач»(лапки зумисно поставлено), який лише й мріє аби зазирнути в очі окупанту та вбивці українців.

 Але, що парадоксально та феноменально, попри всі ці реверанси від теперішньої моновлади у бік ворога, попри всі антиукраїнські заяви та дії, попри відкриття справ проти військових та волонтерів, попри відродження антимайданівських сил тощо, попри все це наші «патріоти-зраднюки», які винуватили Порошенка в недостатньому патріотизмові, не звертають на все те жодної уваги, а істерично переймаються, ні, не реваншом промосковських сил, вони хвилюються не за державу, не за мову, не за військо, не за гривну, не за безвіз, не за воду в Крим, про це їм байдуже, «патріоти-зраднюки» непокоються… коли ж нарешті посадять Порошенка?!?!   

Чи ви чули про всенародне обурення кортежем Зеленського, його дорогим відпочинком, літаком Медведчука,  його прихованими захмарними статками, хамоном а тепер ось і «його» дачею.

Жодна текучка кадрів, щоденні нескінченні халепи від зелених депутатів, або чиновників-слуг, які цілковито завдячують своїм посадам одній людині, а такого ж не було ніколи раніше, адже ніхто не мав такої безпрецедентної (до)віри й всепрощення, яке дозволило створити моновладу, котра захопила монопольно всю державну владу. Так от виявляється, що, чи не вперше в країні, справді всі можновладці залежать від однієї людини, але дивним чином електорат, який сам вручив йому абсолютну владу, всю відповідальність покладають не на свого обранця з народу, а чомусь або на тяжкі часи або на «палки в колеса», які ж, звичайно, Порошенко вставляє.

Коли Ющенко не мав і сотої частини влади Зеленського, коли уряд і парламент були в опозиції до президента, коли його зраджували союзники Тимошенко і Мороз, не зважаючи на всі ці справжні, а не вигадані, численні «палки в колеса» тоді  чомусь за всі негаразди чомусь діставалося саме «пчєловоду-бухгалтеру», а не тим, хто перешкоджав та зраджував. 

 А пригадайте як тоді успішно вклали в голови українців уявлення про нікчемного президента-ганчірку, який неспроможній ні на що, який плазує перед усіма західними країнами-донорами та перед всемогутнім Путіним. Хоча на відміну від Зеленського, який справді прогинається перед усіма, підлещується до кожного, а на Путіна він просто молиться, Ющенко справді зміг гідно протистояти  і кремлю під час нападу на Грузію, і зміг розпустити парламент коли регіони його скуповували «тушкамі», а що вже казати про його складний шлях до президенства та здобутки на культурно-історичній царині. 

А от чинний президент хоробрий та зухвалий лише в розмовах з простими українцями, де він виявляє неприховане нахабство та зверхність, як і решта монобільшості, до речі, це їхня характерна риса, якої навіть за Януковича не спостерігалося в таких масштабах.

 А ще цікаво, як легко перетворили олігархічні ЗМІ та квартали президента Ющенка на неспроможне посміховисько, і це людину, яка була професіоналом – головою Нацбанку визнаним міжнародною спільнотою, який провів успішну грошову реформу і ввів до обігу гривню, який був найуспішнішим прем’єр-міністром, який всього за трохи більше року на посаді зміг подолати бартер, ось довідка: «Реалізація урядової програми «Реформи заради добробуту» дозволила Кабінету Міністрів  Ющенка домогтися позитивної динаміки в економіці. Вперше за роки незалежності Україна отримала приріст ВВП. Вдалося радикально змінити механізм розрахунків і платежів у центральний та місцеві бюджети, відмовитися від бартеру і запозичень, оздоровити ситуацію на енергоринку, суттєво збільшити надходження у бюджет, витрати на соціальні цілі. За рік у країні було ліквідовано бюджетну заборгованість по зарплатні, пенсіях та стипендіях». 

А ще Ющенка саркастично називали месією, хоча ж ніхто своїх дітей не називав його прізвищем, а вже за дачу як йому діставалося, а за бджіл, пам’ятники та горщики, і за сина, і за дружину.

А що ж чинний президент, який має необмежену владу, який поводиться як хамула, який не знається ні на чому окрім кривлятися на сцені та гундосити завчені тексти, який не служив у війську як і Янукович, на відміну від «ганчірки» та «бариги», який не тямить нічогісінько ні в економіці, ні в геополітиці, ні в дипломатії, ні в законотворчості, ні в державному управлінні… одним словом повний йолоп в усьому, що важливо знати й вміти на чолі держави, а він виявляється старається, але йому всі заважають, дайте йому ще 10000000…днів.

Автор – Боніфацій