«Платформа спільних дій» шукає партнерів у Дніпропетровській області

07.09.2016 11:31   -
Автор:

Громадська організація «Платформа спільних дій», створена з метою об’єднання зусиль активних представників регіональних громад, запрошує активістів, волонтерів, громадські ініціативи Дніпропетровської області до співпраці.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на представників організації.
«Що ми робимо: об’єднуємо чесних і проактивних людей в регіонах України для розбудови інститутів громадянського суспільства.
Основні наші цілі: – розвиток громадянського суспільства; – підтримка інститутів самоорганізації громадян; – об’єднання людей з активною громадянською і патріотичною позицією в регіонах країни з метою надання їм необхідних ресурсів: матеріальних, аналітичних, інформаційних, тощо; – боротьба і протидія проявам корупції, викриття фактів неефективного і непрозорого використання бюджетних коштів; – побудова ефективних інструментів громадського контролю за діяльністю органів влади. Якщо Ви бажаєте долучитись до нашої діяльності, зацікавлені у співпраці, маєте ідеї чи проекти, для реалізації яких Вам не вистачає ресурсів – просимо подавати заявки у довільній формі, з коротеньким описом Вашої діяльності до 22 вересня 2016 року на електронну адресу: zaykovskaya86@gmail.com», – говориться в прес-релізі «Платформи спільних дій».