У Дніпрі підприємців продовжать безкоштовно навчати тонкощам ведення бізнесу

26.10.2015 13:17   -
Автор:

27 жовтня о 10.00 за адресою: просп. К. Маркса, 75 А, конференц-зала департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради відбудеться урочисте відкриття Третього модульного курсу безкоштовного соціально – просвітницького проекту «Навігатор підприємця».
Про це повідомили у департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
До програми Третього модульного курсу входять питання: реєстраційних та дозвільних процедур, правових основ підприємницької діяльності, обліку та оподаткування, бізнес-планування та моделювання бізнесу, зовнішньоекономічної діяльності, та іншої корисної інформації. Вже успішно проведено два модульних курси, сертифікати про успішне завершення навчання за напрямками створення та ведення власного бізнесу отримали понад 120 слухачів проекту.
У проекті можуть взяти участь особи, які бажають розпочати власний бізнес або вже працюють у сфері малого та середнього підприємництва, а також молодь, тимчасово незайняті мешканці міста, переселенці зі сходу країни. Обов’язковою умовою щодо участі у проекті є попередня реєстрація на сайті www.bc.dniprorada.gov.ua або в соціальній мережі Facebook в групі «Навігатор підприємця». Участь у проекті безкоштовна.
Проект «Навігатор підприємця» реалізуєтьсяв рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Дніпропетровську та Суспільного договору про взаємодію та співпрацю між Дніпропетровською міською радою, громадськими організаціями, представниками бізнесу та науки. Мета проекту – надати всебічну інформаційну підтримку та практичні поради усім бажаючим розпочати та розвивати власну справу від досвідчених фахівців та керівників підприємств різних сфер діяльності бізнесу.
Читайте також: Ремонт дорог Днепропетровщины завершен на 83%