Підлітки загинули у річці під Дніпром. Серед загиблих – син Геннадія Корбана

06.01.2021 15:36   -

Поблизу Дніпра сталася трагедія. Двоє підлітків поїхали кататися на баггі (спортивна машина), але не впоралися з керуванням. Авто впало в річку Мокра Сура. Підлітки не змогли відстебнути ремені безпеки і потонули.

У ДТП загинув син політика та бізнесмена Геннадія Корбана – за даними медіа, він зірвався у річку на позашляховику-баггі та не зміг вибратися, адже був пристебнутий. Разом з ним загинула його однокласниця.

Трагічна подія сталася сьогодні на річці Мокра Сура. За наявною інформацією, дівчина, яка проживає в Новоолександрівці, разом із однокласником з Дніпра поїхали вдень ​​кататися на баггі. Стривожена довгою відсутністю дітей мати дівчини повідомила про їхнє зникнення в поліцію.

У результаті пошуків баггі із загиблими дітьми був виявлений неподалік села Новоолександрівка, у річці Мокра Сура. Попередньо, діти хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Баггі перекинувся і підлітки потонули попри невелику глибину: вони були пристебнуті і не змогли вибратися.

Свої співчуття Геннадію Корбану вже висловили кілька депутатів Верховної Ради від Дніпра, а також радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Хлопцю, якого звали Лев, було 16 років.

Поліція підтвердила, що займається справою, не називаючи при цьому прізвища.