Під час виборів на Дніпропетровщині працюватиме 2217 правоохоронців

19.07.2019 13:30   -
Автор:

Особовий склад Головного управління та підпорядкованих структурних підрозділів вже працюють у посиленому режимі несення служби.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Gorsovet.com.ua“.
Під час виборчого процесу в Головному управлінні буде забезпечено чергування оперативних груп та мобільно-оперативних груп. В цілодобовому режимі будуть проводитись моніторинг оперативної обстановки в містах та районах області.
Відповідно до даних центральної виборчої комісії на території Дніпропетровської області розташовано 1790 дільниць проведення виборів, які розташовані на 1445 об’єктах.
Наразі на території області рятувальники продовжують перевірки протипожежного стану виборчих дільниць, а також проводять відповідні інструктажі для голів та членів дільниць.
Для забезпечення техногенної та пожежної безпеки, а також для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пожежі, небезпечні події під час виборів планується залучити 2217 чоловік підпорядкованого особового складу.
На об’єктах, де будуть розміщені виборчі дільниці будуть організовано 1508 пожежних постів на яких буде здійснено чергування рятувальників.
Для реагування на надзвичайні події під час виборчого процесу на цілодобовому чергуванні в пожежно-рятувальних та аварійно-рятувальних підрозділах задіяно 700 чоловік особового складу та 130 одиниць пожежно-рятувальної техніки.
Також відбудеться чергування 7 розрахунків піротехнічних підрозділів та 5 груп підрозділів радіаційного, хімічного та біологічного захисту.