Перевірка роботи закладу позашкільної освіти та укриття. Інспекційний об’їзд чергового по місту

26.07.2024 16:05   -

У Дніпрі у «Центрі дитячої та юнацької творчості «Крок» продовжується реалізація гуманітарного проєкту SAFE-UKR. Його мета — допомога сім’ям, які постраждали внаслідок російської агресії. Торік SAFE-UKR відремонтував 3 класи закладу. Цьогоріч надав матеріально-технічну базу – підручники, методичні матеріали, канцтовари. Також за його підтримки відбуваються відкриті тренінги, семінари, заняття з поліцією та ДСНС. Аби перевірити роботу закладу, до нього завітав в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Сергій Луденський. Сьогодні, 26 липня, він черговий по місту.

«Ми вдячні SAFE-UKR за зміцнення матеріально-технічної бази закладу та підтримку наших дітей в період війни. Заняття в рамах цього проєкту відвідали 245 дітлахів. Паралельно ми активно працюємо над оновленням матеріально-технічної бази закладу. Зокрема, вже завершено ремонт актової зали та паркетної зали хореографії. Тривають ремонтні роботи й в інших приміщеннях», — зазначив Сергій Луденський.

Також під час візиту черговий оглянув укриття закладу. Про його стан доповіла заступниця директора КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості «Крок» Інна Мітрохіна.

«Укриття розраховане на 120 осіб. Воно оснащене всім необхідним: ігровими та навчальними зонами, вогнегасниками, аптечками, системою освітлення, додатковими джерелами живлення та інтернетом», — зазначила Інна Мітрохіна