Переселенці та АТОвці регіону зможуть отримати пільгові кредити на житло

04.12.2019 16:00   -
Автор:

В Україні запустили нову програму для придбання житла. Переселенці та учасники АТО/ООС зможуть отримати кредити на пільгових умовах – під 3% річних. Про це розповіли в департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
«Для надання кредитів на житло внутрішньо переміщеним особам уряд спрямував 100 млн грн. Стільки ж – виділив на кредитування учасників АТО/ООС. Мешканці Дніпропетровщини, які підпадають під ці категорії, можуть подати заявки на участь у програмі. Квартиру або житловий будинок вони обиратимуть самостійно», – розповіли у департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.
Кредит за пільговою 3% ставкою видаватимуть на строк до 20 років. У день укладання договору потрібно сплатити внесок у розмірі 6% від вартості житла.
За додатковою інформацією слід звертатися до регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» за адресою: м. Дніпро, вул. Філософська, 39-А, 4 поверх. Або за телефонами: 073 420 29 10, 093 154 38 21.