“Палац для Путіна” від Навального встановив рекорд на YouTube

22.01.2021 11:18   -

Фільм Фонду боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального під назвою “Дворец для Путина. История самой большой взятки” посів перше місце в трендах YouTube. Це сталося саме тоді, коли самого Навального затримали на 30 днів.

Напередодні силовики забрали Олексія Навального прямо з паспортного контролю в аеропорту “Шереметьєво” – відразу після його повернення з Німеччини. Там він проходив лікування після отруєння. В РФ Навального було оголошено в розшук Федеральною службою виконання покарань.

Хімкинський міський суд у РФ відправив опозиційного політика Олексія Навального, обвинуваченого в порушенні зобов’язань умовно засудженого, під арешт на 30 діб – до 15 лютого.

Навальний сказав, що щасливий повернутися до Росії і що його не лякає перспектива арешту і нового кримінального переслідування.

І от, поки опозиціонер сидить у буцегарні, його кіно дивляться десятки мільйонів, позаяк насьогодні його вже переглянуло понад п’ятдесят мільйонів, серед яких чимало захоче відгукнутися на заклик опозиціонера, позаяк після арешту він записав звернення до своїх прихильників і закликав їх виходити на вулиці. 

На 23 січня готується масова підтримка заарештованого політика

Штаб Навального оголосив про підготовку до великих мітингів 23 січня на знак протесту проти арешту Олексія Навального. Про це повідомив у Твіттері керівник мережі регіональних штабів Леонід Волков.

«Штаби Навального по всій країні негайно розпочинають підготовку до великих мітингів по всій країні 23 січня, не чекаючи нового суду. Олексій Навальний має бути негайно звільнений», – пише Волков.

Сам Навальний у зверненні до своїх прихильників сказав: «Не бійтеся, виходьте на вулиці. Не за мене – виходьте за себе і своє майбутнє».

Менш ніж за добу відео переглянули понад 25 млн користувачів мережі. Це рекорд за переглядами на каналі Навального. Найпопулярнішим до цього розслідування був тільки фільм, присвячений корупційній імперії колишнього прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва під назвою “Він вам не Дімон” — це відео вийшло в 2017 році, і за три роки його подивилися 38 млн користувачів мережі.

Про рекордну популярність відео про палац Путіна повідомила прессекретарка Навального Кіра Ярмиш, яка продемонструвала внутрішню статистику сервісу.

Відео про палац Путіна встановило рекорд за переглядами (1)

Палац Путіна в відео називають найбільшим приватним будинком в РФ, його площа завбільшки аж 39 князівств Монако. А коштує цей палац близько 100 млрд рублів (приблизно 1,35 млрд доларів).

Звичайно у нашого Януковіча був не такий масштаб, але ж і президентом він бу не довго. Цілком ймовірно, що за подібний час при владі він би переплюнув Путіна.

Справа Межигір'я: питання заочного арешту Януковичу відклали до 19 січня –  новини на УНН | 15 грудня 2020, 12:44
Суд прийняв рішення по резиденції Януковича в Межигір'ї - Korrespondent.net

У Фонді Навального підкреслили, що це найзахищеніше місце в РФ, фактично держава в державі, і це найбільший путінський секрет, який оберігають сотні, навіть тисячі людей.

У фільмі показано, що на території путінського палацу є льодовий палац, церква, чайний будиночок площею 2500 квадратних метрів і підземний тунель з виходом до моря, казино і театр. А поруч розташовані виноградники, шато і устрична ферма. Велика територія навколо палацу, а це 7 тисяч гектарів належить ФСБ. Більш того, небо над палацом закрито — там встановлена безпілотна зона.

У Кремлі б’ються в істериці через вихід відео про Путіна. Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що ніяких палаців, звичайно ж, у Путіна немає. Розслідування ФБК він назвав “нісенітницею і лохотроном”, а його творців “шахраями”, що займаються вилученням грошей у населення. Він мав на увазі пожертвування росіян Фонду Навального, сума яких з моменту публікації відео склала майже 5 млн рублів. Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни масово коментують палац Путіна в соцмережах. Особливо їх підкорив склад бруду, кальянна з подіумом і шестом для танців та зал з танцювальним килимком.