Організовану ходу військових до Дня Незалежності у Києві очолять генерал-майор Михайло Забродський і командувач УДА Дмитро Ярош

21.08.2020 09:41   -

Організаційний комітет Маршу захисників України, який запланований на День Незалежності у понеділок, 24 серпня, оголосив регламент проведення заходу, “коробку” військових очолять генерал-майор ЗСУ Михайло Забродський і командувач УДА Дмитро Ярош, – повідомляє АРМІЯ INFORM.

Оргкомітет Маршу розробив та презентує вашій увазі Регламент проведення заходу. Звертаємо вашу увагу, що виконання вимог Регламенту категорично рекомендоване. Тобто, ми, звісно, не можемо відмовити комусь в участі на підставі невиконання Регламенту, але будемо дуже наполегливо просити його дотримуватися. Ми впевнені, що правила регламенту допоможуть усім нам провести цей день потужно та приємно! У разі виникнення будь-яких питань ви завжди зможете звернутися або до найближчого волонтера заходу (промарковані відповідними бейджиками), або до служби безпеки (її функцію виконують бійці муніципальної варти Києва в уніформі кольору «койот»), — наголосили організатори.

Зовнішній вигляд учасників

1. Марш захисників України — мілітарний захід. Тож передбачає хай не повний стройовий, але військовий вигляд. Просимо учасників одягати прийняту в підрозділі форму (польовий «піксель» для ЗСУ, прийнятий однострій для добровольчих формувань). Якщо у вас немає можливості одягти форму, подбайте, щоб на вас були: черевики, штани, футболка або сорочка, головний убір.
2. Вітаються нагороди, розміщені згідно з правилами носіння нагород і відзнак.
3. Суворо заборонено — неохайний, брудний вигляд, перебування на території заходу в стані алкогольного та/або наркотичного сп’яніння.

Шикування, розташування та рух колон

1. Оргкомітет розробив схему маршу, яка полягає в графічному відображенні розташування «коробочок» у місці збору та їхнього руху. Усі територіальні «коробочки» та «коробочки» окремих підрозділів матимуть власне місце та шикуватимуться згідно з інструкціями регіональних координаторів або відповідальних за підрозділ. Просимо не порушувати схему та уважно слухати інструкції організаторів.
2. Під час руху необхідно зберігати спокійний, рівний темп.
3. Рекомендована дистанція між «коробочками» — 5 метрів.
4. У разі виникнення будь-яких інцидентів під час руху координатор «коробочки» має негайно повідомити про це муніципалам, які супроводжуватимуть колону та матимуть радіозв’язок з головою колони, службою медичного забезпечення та правоохоронцями.

Обмежувальні заходи у звязку з пандемією

1. Під час масового заходу рекомендовано зберігати соціальну дистанцію.
2. У місцях великого скупченням людей рекомендуємо носити медичну маску. На місці збору будуть розгорнуті пункти продажу брендованих масок. Ті, в кого немає можливості придбати собі маску, можуть звернутися до організаторів і отримати її безоплатно.
3. Наполегливо рекомендовано не торкатися руками обличчя та періодично обробляти долоні санітайзерами — адже обіймів і рукостискань планується багато!

Також нагадуємо, що захід оголошується, як і минулого року, гостро аполітичним. Будь-яка символіка політичних партій — заборонена. З метою уникнення неприємних ситуацій, просимо усі політичні сили не використовувати Марш у якості майданчика для піару! Ми впевнені, що ці правила Регламенту допоможуть усім нам провести цей день потужно і приємно! У разі виникнення будь-яких питань, ви завжди зможете звернутися або до найближчого волонтера заходу (промарковані відповідними бейджиками), або до служби безпеки (її функцію виконують бійці Муніципальної Варти Києва в уніформі кольору «койот»). Побачимось на Марші Захисників України!“, – написав Антон Колумбет.