Опорні дільничні пункти поліції працюють у 6 районах міста (АДРЕСИ)

15.01.2016 15:15   -
Автор:

Опорні дільничні пункти поліції працюють у шести районах Дныпропетровська: АНД район – вул. Передова, 427а, Бабушкінський – вул. Баженова, 1 (сел. Мирне), Жовтневий район – ж/м Сокіл, 1, буд 6, Красногвардійський район – вул. Татарська, 44д (сел. Краснопілля), Ленінський район – вул. Кірова, 5а (сел. Таромське), Самарський район – вул. Гайова, 78 (ж/м Ігрень).
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
До 23 січня доповісти щодо усунення комунальних проблем у роботі опорних дільниць поліції міста. Відповідну задачу керівникам районних у місті рад під час робочої наради поставив директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій міської ради Олександр Свіренко.
Під час робочої наради перший заступник начальника Дніпропетровського відділу поліції ГУНП у Дніпропетровській області Юрій Кудрявцев зауважив на проблемах у деяких поліцейських пунктах, зокрема, на відсутності тепла у поліцейській дільниці АНД району, світла – у дільниці Бабушкінського району, тепла та світла – у дільниці Красногвардійського району.
«Така ситуація є неприпустимою, тому усі разом повинні докласти максимум зусиль, щоб вирішити питання, які знаходяться у компетенції міських служб, у тому числі по відновленню тепла, світла. Повинні розуміти, що все це потрібно для мешканців міста, налагодження взаєморозуміння та взаємоконтролю між містянами та владою. Тому районні ради закликаю цілком і повністю долучитися до роботи опорних пунктів поліції, які знаходяться на їх території», – зазначив Олександр Свіренко.
Читайте також: Кем был главный коп Днепропетровска до работы в полиции