ОПОРА презентувала карту приймалень дніпропетровських нардепів

26.05.2016 15:40   -
Автор:

Громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Дніпропетровській області Юлія Лисенко розповіла, що ОПОРА вирішила допомогти парламентським партіям краще комунікувати з виборцями і розробила карту громадських приймалень 6 парламентських партій та 198 депутатів мажоритарників.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на ІА «ПостДнепр».
Карту можна переглянути за посиланням.
Ідея створення мапи виникла ще на початку цього року, були розіслані запити про інформацію центральним партійним осередкам, щоб з’ясувати чи знають центральні органи партій свою партійну структуру в регіонах. Як виявилось, 5 партій з 6 змогли надати лише контакти одного обласного осередку з подібним формулюванням, що більш детальну інформацію можна дізнатися в регіоні. Отже, найбільш коротку відповідь ми отримали від «ВО «Батьківщина» – «Повний перелік адрес і телефонів усіх громадських приймалень та осередків Дніпропетровської обласної організації ВО “Батьківщина” можна знайти у наступних посиланнях…».
На жаль, на сайті зазначено лише обласний осередок партії, хоча, ми знаємо, що у ВО «Батьківщина» одна з найбільш розгалужених сіток громадських приймалень і вони працюють. Регіональний осередок «Блоку Петра Порошенка» не відповів на наше звернення, на мапу було нанесено всім відому приймальню на Набережній, проте, два тижні тому, стало відомо, що вона припинила своє існування. Інші партії вчасно відповіли на наше звернення. Контакти приймалень можна знайти мапі.
Мапа працює в тестовому режимі, контакти досі оновлюються», – сказала Юлія Лисенко.
Читайте также: ОПОРА набирает наблюдателей на выборы в Днепропетровске.