Олійник блокує роботу Штабу Руху опору капітуляції, – екс-нардеп

04.11.2019 17:30   -
Автор:

Роботу Штабу Руху опору капітуляції у хабі Медіапростір, розташованого у Дніпрі, блокують за наказом заступника голови Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника. Про це у Фейсбуці написав екс-нардеп Андрій Денисенко, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Після початку роботи Штабу Руху опору капітуляції у хабі Медіапростір, чиновники облради вимагають від законного орендаря “ГО Інфопростір” негайно звільнити будівлю, повідомив він.
“Вчора з облради викликали поліцію, вимагали зняти символіку Руху опору капітуляції. Три тижні тому вимкнули світло. Усі ці патологічно тупі й незаконні накази спускає виконавцям особисто перший заступник голови облради Святослав Олійник. Той самий, який свого часу разом із Портновим утік із БЮТ під регіоналів і голосував за харківські угоди зі здачі Криму, а зараз вносив на розгляд сесії підтримку формули Штайнмаєра. Смотрящий по області, без якого голова облдержадміністрації не ставить жодного підпису, збирається на ближчій сесії скинути голову Гліба Пригунова й сам сісти в крісло керівника облради”, – написав Денисенко.
Читайте також: Святослав Олейник – был адвокатом Царева (ВИДЕО)
“А тут йому прямо під вікнами – наш штаб із гаслом «вимога нації – ні капітуляції!». Абидна, да, Славо? Хочеться схопитись за рубильник чи за ебонітову паличку? Будете послані красиво, спокійно та юридично грамотно. І звикайте жити в правовій державі, інакше поїдете до баті у Ростов писати мемуари”, – підкреслив громадський активіст.