Офіційна інформація щодо ситуації в Дніпрі та області на ранок 27 лютого

27.02.2022 11:10   -

У Дніпрі та області ситуація на ранок 27 лютого залишається стабільною. Про це під час брифінгу в ОДА повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

“У зв’язку з тим, що дуже багато громадян записуються в ТРО, отримують зброю, і потім із цією зброєю йдуть додому в комендантську годину, прохання завжди носити з собою документи!
Спасибі малому та великому бізнесу, який підтримує зараз наших військових. Всім продовольчим мережам , які забезпечують безперебійне подання продуктів.

Запас ліків є. Критична інфраструктура працює безперебійно. 

Інформація від Нацполіції: вночі було затримано ДРГ, деталі – інформація конфіденційна, за 10 годин вся область була відпрацьована щодо тих, хто приїхав та винайняв квартири на 2-3 місяці, було знайдено карти з військовими об’єктами області, зброю, спецобладнання. 

Нагадую, у Дніпрі та області запроваджено комендантську годину. Робіть покупки товарів заздалегідь. Сьогодні наша область святкує 90-річчя, була війна, і вона знову прийшла. Область підтримує наш суверенітет і на всіх рівнях є координація – місто, область, отг, села.

Слава Україні, Слава ЗСУ!”, – зазначив Микола Лукашук.