ОДА запропонувала волонтерам стати учасниками грантових проектів

27.08.2015 16:47   -
Автор:

Під час другого дня форуму «ГромадаFest» волонтери презентували власні проекти та обговорювали, як знайти фінансування на їх реалізацію. Радник голови ОДА Віталій Литвин запропонував учасникам подати заявки на участь у грантових проектах. Він нагадав, що в області діє спеціальний центр, який займається цими питаннями.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
«На Дніпропетровщині зароджується ефективна система співпраці органів влади, громадських організацій, волонтерів. У першу чергу, це стосується реалізації грантових програм, направлених на вирішення соціальних проблем, розвитку регіону. Для цього за ініціативи очільника області Валентина Резніченка створено спеціальний центр. Його завдання – розробка проектів, представлення їх на міжнародних конкурсах та подальше супроводження. Ми завжди відкриті до ваших пропозицій та ідей», – сказав радник голови ОДА Віталій Литвин.
Під час круглого столу присутнім роздали бланки заяв на участь у грантових проектах. Для волонтерів це реальний шанс втілити у життя всі свої задуми, наголосила учасниця круглого столу волонтер Ольга Волкова.
«Коли я дізналась про грантовий центр, одразу ж звернулася туди зі своїм проектом. Не бійтесь облдержадміністрації. Люди, які там працюють йдуть на зустріч, вони відкриті – від звичайного співробітника до голови ОДА», – сказала вона.
«ГромадаFest» триватиме ще три дні. Завтрашній день присвятять донорству. Відбудеться і практичний семінар для виробників – поговорять про проблеми електронних закупівель Міноборони. Будуть представники організацій, які зможуть надати фахові консультації виробникам. У четвертий день вирішуватимуть проблеми переселенців. Підсумком форуму стане семінар та консультації з приводу соціально-правової підтримки постраждалих на Сході.
«ГромадаFest» проходить 26-30 серпня у Дніпропетровському театрі опери та балету (пр. Маркса, 72). Щодня круглі столи розпочинаються о 10.00.
Анкета учасника та відвідувача форуму – https://goo.gl/RAIIhn
План-схема виставки – http://imhocloud.com/image/7jXn