Оцінка дніпровських правоохоронців продовжує падати, – опитування

10.01.2017 15:27   -
Автор:

Середньозважена оцінка дніпровської поліції в грудні знизилась до 2,90 балів — такі результати щомісячного соціологічного дослідження «Дніпровський омнібус», яке провів Центр досліджень та комунікацій «Active Group», повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Таким чином, протягом останніх 4 місяців оцінка дніпровських правоохоронців продовжує спадати.
Жителі Дніпра оцінювали роботу правоохоронних служб за 5-ти бальною шкалою, де «1» – мінімальна оцінка, а «5» – максимальна.

За результатами дослідження, «п’ять» балів поставили 5,9% опитаних, а «чотири» – 22,1%. На думку майже третини дніпрян (34,9%), поліцейські заслуговують на «трійку». Натомість, 18,8% жителів Дніпра оцінили правоохоронців на «двійку», а 12,0% опитаних – в «один» бал. 6,4% дніпрян було важко відповісти на це запитання.
Польова фаза дослідження відбувалась 10 та 11 грудня в рамках проекту «Дніпровський омнібус». Загалом опитано 1695 респондентів. Жителі Дніпра оцінювали роботу правоохоронних служб. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.

Довідка. Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні 2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування у найбільших містах України для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують.