Обстріл Кривого Рогу: загиблою виявилася 20-річна чемпіонка України

11.07.2022 12:18   -

У Кривому Розі внаслідок ворожого обстрілу 9 липня загинула Дар’я Курдель – чемпіонка України зі спортивних танців, багаторазова переможниця міжнародних змагань з цього виду спорту.

Як стало відомо, Дар’я Курдель була чемпіонкою України зі спортивних танців. Окрім цього, вона неодноразово перемагала у міжнародних змаганнях. Дівчина навчалася у Криворізькому юридичному професійному коледжі. Разом з мамою Дар’я вела студію танців на пілоні в Інгульці.

Дівчина займалася спортивними танцями  -

У момент обстрілу 20-річна дівчина разом з і своїм батьком тренувалася на спортивному майданчику. Дар’я отримала тяжкі осколкові поранення в області серця та печінки. Медики декілька годин боролися за життя спортсменки. Врятувати дівчину не вдалося – вона померла у реанімації. Її батька прооперували, він наразі перебуває у лікарні.

Нагадаємо, що вчора о п’ятій ранку російські окупанти обстріляли житловий мікрорайон Інгулець у Кривому Розі. Через обстріл також загинула 41-річна жінка – кухар у дитячому садочку, яка йшла якраз на роботу. Ще троє людей постраждали.