ОБСЄ консультуватиме Дніпропетровський Центр допомоги учасникам АТО

08.07.2015 12:42   -
Автор:

Днями була досягнута домовленість між Центром допомоги учасникам АТО та міжнародними спеціалістами ОБСЄ. Відтепер закордонні фахівці консультуватимуть працівників Центру.
Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Таку допомогу під час візиту до Центру пообіцяли спостерігачі ОБСЄ Дженіфер Бейті та Сюзан Стемпер. Здебільшого консультації будуть стосуватися питань соціального захисту та психологічної реабілітації українських героїв.
«Як правильно організувати таку допомогу знають спеціалісти ОБСЄ. Вони мають досвід роботи в «гарячих точках», зокрема на Балканах, і тепер готові ним поділитися. Ми прагнемо підвищити рівень якості допомоги учасникам АТО, задля цього будуть використані будь-які можливості», – зазначив Валентин Резніченко.
Центр допомоги учасникам АТО та членам їх сімей відкрився наприкінці червня. Його створення ініціював голова Дніпропетровської ОДА. Тут надають практичну допомогу у вирішенні соціальних, медичних, юридичних та інших питань.
Центр працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00 за адресою: Кірова, 1 (Дніпропетровська облдержадміністрація), каб. 105. Тел. 742-86-62.