У Дніпрі ремонтують дорогу і тротуар по Барикадній

26.06.2023 20:20   -

У Дніпрі на вулиці Барикадній, від вулиці Якова Самарського до узвишшя Крутогірного, проводиться ремонт дороги та тротуару. Міський голова Борис Філатов поставив перед профільним департаментом мерії завдання виконати ці роботи комплексно, зокрема знизити бордюри, щоб врахувати потреби людей з інвалідністю та маломобільних осіб.

“У 2020 році ми капітально відремонтували дорогу та тротуар на ділянці від вулиці Шолом-Алейхема до вулиці Якова Самарського. Зараз ми виконуємо ремонт на тій частині, яка залишилась незадоволеною. Крім укладання нового асфальтобетонного покриття, ми також замінимо близько 400 метрів бордюрів і відновимо покриття на тротуарі. Загалом, ця ділянка має довжину 200 метрів, і близько 1 тисячі 600 квадратних метрів покриття потребує заміни. Ми хочемо звернути увагу мешканців, що з 28 червня по 1 липня рух на вулиці Барикадній на зазначеній ділянці буде повністю перекрито”, – повідомив Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Дмитро Личко, майстер дорожньої дільниці, додав: “Наразі ми проводимо підготовчі роботи, включаючи видалення старого асфальтного покриття на проїжджій частині та тротуарі, а також встановлення нових бордюрів. Спочатку ми відновимо тротуар, а потім приступимо до дороги”.

Місцева мешканка, Вікторія, висловила свою радість з приводу ремонту на вулиці Барикадній.

“Дорога тут вже була поганого стану, були ями, які ускладнювали рух. Тому чудово, що вона буде відремонтована. Дуже добре, що навіть у складні часи комунальники проводять ремонти. Життя продовжується незважаючи на все”, – додала Вікторія.

У зв’язку з цими роботами, з 28 червня по 1 липня рух на цій ділянці буде призупинено.