Ексклюзивні продукти та колорит: огляд цін на найелітнішому базарі Дніпра

26.02.2024 16:17   -

Моніторимо ціни на продукти. І вирушаємо до найбільш ексклюзивного ринку у Дніпрі – «Нагорного». Що несподіваного ми знайшли – дивіться у сюжеті «Наше місто».

«Нагорний» ринок – це одне з улюблених місць дніпрян. Ціни тут для звичайного гаманця кусаються, але зрозуміло чому – бо тут скуповуються політики, артисти, іноземні гості. Нині – це найелітніший базар міста. 

В одному місці зібрано безліч лавок з ексклюзивними продуктами. Тут легко знайти все, від сирів до солодощів та свіжого м’яса. Більшість продукції вирощується та виготовляється власноруч фермерами. Тому у відвідувачів є можливість спілкуватися безпосередньо з виробником.

Ціни можуть здивувати: мандарини турецькі – 70-90 грн за кілограм, іспанські – 100 грн, гранат- 140 за кілограм. Ціна на сало – 250 гривень, м’ясо – від 200 грн за кілограм.

«Нагорний», як завжди радує своєю різноманітністю та колоритом. Тут не тільки можна швидко та якісно зробити покупки, а й підняти собі настрій. Адже продавці обов’язково з вами поспілкуються та поділяться своїми авторськими рецептами. Та й ціни у всіх різні, адже ніхто не забороняє торгуватись.