Дніпро, Кривий Ріг та Кам’янське є найбільшими боржниками за спожитий газ по області

30.06.2021 08:10   -

Понад 423 млн грн заборгували клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» за використане блакитне паливо. Найнижчий рівень розрахунків у жителів Дніпра – 147 млн грн боргу. Криворіжці заборгували за газ 62 млн грн. Борг мешканців Кам’янського складає понад 45 млн грн. Четверту сходинку антирейтингу займає Нікополь з більш ніж 16 млн грн боргу, – повідомила прес-служба компанії.

Розраховуватися за газ радять вчасно – щомісяця до 25 числа. Інакше у перспективі на споживачів чекає судова тяганина та примусове стягнення несплачених сум. Крім того, громадяни, які отримують субсидію і мають борги, ризикують втратити державну допомогу. Нині майже 4 тис клієнтів-субсидіантів компанії вже протягом 3 місяців не сплачують за блакитне паливо.  Інформацію про таких злісних неплатників спеціалісти компанії надсилають до органів соціального захисту населення.

Щоб не накопичувати борги у майбутньому, фахівці ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» радять підключити тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Головна перевага цієї комерційної пропозиції – відсутність надмірних сум у платіжках під час холодів, коли споживачі використовують найбільше енергоресурсу і накопичують борги. Дізнатися більше про тариф та знайти калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу можна за посиланням  https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua