Обережно на воді!!! Лише за минулий тиждень на Дніпропетровщині потонуло 5 людей

05.07.2021 11:13   -

ДСНС вкотре попереджає про необхідність дотримання правил поводження на водоймах. Лише за минулий тиждень рятувальники знайшли тіла 5 потонулих осіб у водоймах області:

  • 1 липня в селищі Обухівське на річці Оріль, пішов купатись та зник громадянин 1960 року народження. Фахівці водолазно-рятувального відділення #ДСНС_ДНІПРО на відстані 20 м від берега та на глибині 5 м виявили тіло загиблого та доправили до берега, після чого передали працівникам поліції.
  • 2 липня – місто Кривий Ріг. Під час відпочинку у воді зник громадянин 1984 року народження. Водолазами Комунального підприємства “Аварійно-рятувальна мобільна служба рятування на воді” Криворізької міської ради на відстані 10 м від берега та на глибині 6 м виявлено тіло загиблого.
  • 3 липня – село Єлизаветівка в Кам’янському районі. Від служби «102» надійшло повідомлення про те, що під час купання у водоймі зникла громадянка 1979 року народження. Тіло жінки виявлено водолазами #ДСНС_ДНІПРО, за допомогою водолазного спорядження, на відстані 12 м від берега та на глибині 4 м.
  • 4 липня – місто Павлоград. вул. Від служби «102» надійшло повідомлення про те, що під час купання місцевими мешканцями виявлено та доправлено до берега тіло чоловічої статі на вигляд 60-65 років. Дані та обставини загибелі з’ясовують працівники поліції.
  • 4 липня – місто Павлоград. Від служби «102» надійшло повідомлення про те, що під час купання місцевими мешканцями виявлено та доправлено до берега тіло громадянина, 1987 року народження.

Не забувайте про основні правила поводження на воді: не вживайте алкогольні напої під час купання; не запливайте далеко від берега; уникайте сонячного удару під час купання; слідкуйте за дітьми.