Нововведення у меню, оздоровчій та розважальній програмах: у муніципальному таборі «Золотий вік» стартувала перша зміна

18.01.2022 18:09   -
Автор:

У муніципальному таборі «Золотий вік» розпочалася перша зміна сезону. Наразі тут цілком безкоштовно відпочивають 260 дніпрян поважного віку. У новому сезоні для відпочивальників з-поміж іншого оновили меню п’ятиразового харчування, яке стало більш збалансованим і різноманітним. «Освіжили» і концертно-розважальну програму. Для змістовного і цікавого дозвілля – різні оздоровчі активності (фітнес, заняття на тренажерному майданчику, скандинавська ходьба, дихальна гімнастика, йога, настільний теніс), а також інтелектуальні ігри, творчі майстер-класи, пізнавальні лекції тощо. У таборі працює салон краси та масажний кабінет.

«Цілком оновили розважальну вечірню програму з виступами місцевих артистів, творчих гуртів, колективів. У програмі і вечір класичної музики, караоке, пісочна, світлова анімації. Урізноманітнили її максимально, щоб нашим відпочивальникам було цікаво, зокрема тим, які відвідують табір вже не перший рік. Сподіваємося, дніпряни гарно у нас відпочинуть і повернуться додому з новими враженнями», – підкреслила директорка КП «Оздоровлення та відпочинок» Ірина Добаріна.

Вона також додала, що з’явилося нововведення: аби потрапити на відпочинок до табору «Золотий вік», необхідна наявність при реєстрації сертифіката вакцинації проти COVID-19 або довідки про одужання: «Враховуючи пандемію, у закладі дотримані усі протиепідемічні заходи: масковий режим, санітайзери, усі працівники табору щеплені».

Зі свого боку заступник директора згаданого комунального підприємства Денис Чепур нагадав, що у минулі сезони у таборі виконані різні капітальні ремонти, зокрема й системи протипожежної безпеки зі встановленням відповідної системи оповіщення.

«Стартувала перша зміна, загалом їх на цей рік заплановано 49. Кожна зміна триває шість днів, з понеділка по суботу. Перебування у таборі, послуги, харчування, проїзд для відпочивальників – цілком безкоштовні. Загалом з 2017 року, коли стартував цей соціальний проєкт, у таборі «Золотий вік» відпочила 41 тис. дніпрян», – додав Денис Чепур.

Дніпрянка Олена Кучма вперше відпочиває у «Золотому віці» і приємно вражена від муніципального табору: «Лише другий день тут, а емоції переповнюють. Гарні умови перебування, затишні кімнати, до речі, у яких дуже тепло. У кімнаті нас троє, з усіма потоваришувала вже. Одразу після приїзду нас ознайомили з програмою. Вона цікава і змістовна, сумувати тут точно не доведеться. Уже відвідала перше заняття скандинавської ходьби, настрій чудовий. Намагаюся багато часу проводити на свіжому повітрі. Загалом чудове розташування табору у мальовничому лісі. А головне – це спілкування і чудове ставлення колективу, усі дуже привітні».

Подружжя Валерія та Анатолій Головахи вже вдруге у таборі.

«Як завжди тут дуже добре, тому одразу, коли дізналися, що стартує новий сезон, записалися на зміну. Серед нововведень, які встиг оцінити, – це покращене харчування. Страви дуже смачні, різноманітні. Після основної вечері на другу вже не йдемо, бо ситі», – наголосив Анатолій Головаха.

Дніпрянка Людмила Полякова теж вдруге у таборі і вже встигла відвідати перукарню: «Дуже зручно, що тут можна навести красу. Зараз у перукаря, а далі планую зробити манікюр. Загалом чудовий табір, де можна так гарно відпочити від буденності. Тут багато спілкування, нових знайомств, а також нові знання отримуємо на різних лекціях. Вдячні керівництву міста, що піклується про нас, пенсіонерів».

Нагадаємо, соціальний проєкт – муніципальний оздоровчий табір «Золотий вік» – реалізується за підтримки міського голови Бориса Філатова. Реєстраційний відділ табору розташований за адресою: просп. Д. Яворницького, 64-В, тел. 067-550-06-70.