Новобранців четвертої хвилі мобілізації перекинули в АТО

30.03.2015 19:23   -
Автор:

До Дніпропетровського полку з охорони громадського порядку Національної гвардії України з військових комісаріатів вже прибувають перші команди новобранців, серед яких мешканці багатьох районів області. Деякі з них – добровольці, які прийшли до військкоматів за власним бажанням, не чекаючи повістки та виявляють бажання в цей складний для держави час поповнити лави Національної гвардії України. Є серед них старші офіцери запасу та військовослужбовці, які проходили строкову службу в полку багато років тому.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу Нацгвардії.
Прибувши забезпечені всім необхідним, зокрема і формою нового зразка. Відмобілізовані проживають на території учбового центру полку в наметах, які обігріваються пічками – буржуйками. Харчуванням новобранці теж задоволені. Особливо подобається хліб, який випікає своя хлібопекарня у Дніпропетровському полку з охорони громадського порядку.
Проводяться заходи з підвищення морально-психологічного стану військовослужбовців, для чого з ними працює офіцер – психолог. Після адаптації до нових умов у мобілізованих розпочалась активна підготовка.

Досвідчені офіцери, які неодноразово були відряджені до зони проведення АТО, проводять теоретичні та практичні заняття з вогневої, спеціальної, технічної, інженерної та медичної підготовки. Під час практичних занять військовослужбовці будуть мати змогу відновити втрачені навики та здобути нові знання та навички, необхідні для якісної підготовки до виконання завдань в зоні антитерористичної операції. Всі розуміють: там досвід і практика – запорука виконання завдання і врятовані людські життя.